Vast all-in tarief voor onze arbeidsrecht advocaten

vast-all-in-tarief-voor-onze-arbeidsrecht-advocaten-200165-w360.jpg

Vast all-in tarief voor rechtsbijstand door een advocaat arbeidszaken. Onze expertise en ons dagelijks werk is uw voordeel.

Profiteer van onze specialistische juridische kennis op het gebied van arbeidsrecht en bepaal zelf welk bedrag u uitgeeft aan een arbeidsrechtadvocaat. Altijd een vast en fair tarief dat u alleen betaalt als u ook daadwerkelijk bent geholpen door een advocaat arbeidsrecht. Al in het eerste gesprek dat u met ons voert, krijgt u een duidelijk onderbouwd advies over de beste strategie om uw arbeidsgeschil in uw voordeel te beslechten. Onze klanten kiezen vervolgens voor samenwerken met één van onze arbeidsrechtadvocaten tegen een vaste en reële prijs voor het arbeidsgeschil.

Als u wilt, kunt u ook hulp inschakelen van onze advocaten.  U bent dan verzekerd van een ervaren en enthousiaste advocaat om u bij te staan. Onze advocaat gaat dan samen met u aan de slag om uw arbeidskwestie op te lossen. Het hele arbeidsgeschil legt u in zijn handen. U heeft er vervolgens minimaal omkijken naar. Uw advocaat bestudeert het dossier, zorgt voor gelikte processtukken en voert namens u onderhandelingen met de tegenpartij. Ook wordt u ter zitting en in besprekingen bijgestaan.  Bij ons weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Daarom betaalt u een vaste prijs voor uw advocaat. Ons tarief is all-in. Dat wil zeggen inclusief kantoorkosten, administratiekosten en btw voor particulieren. Gewoon een vaste, faire prijs voor heel Nederland. Onze advocaten werken landelijk voor een vast tarief. Geen verrassingen achteraf.

Neem direct en vrijblijvend contact op!